Monday 4 July 2011

Kételyek

Időről időre elkap valamiféle kétely, márminthogy van-e értelme ennek a blognak egyáltalán...Van-e értelme részletekbe menően boncolgatni egy nagymértékű súlyvesztés lelki összetevőit...vagy a konkrét technikai részleteket. Hogy nem túlzás-e ezzel foglalkozni. Az ember kövér, felismeri hogy az, tesz ellene és már nem kövér. Mit kell ezen túlcizellálni minden kis bigyót? Tény, hogy sokmindent máshogy látok magam körül, olyan dolgokat is, amik velem kapcsolatosak, de olyanokat is, amik nem.
Megváltoztam. Mindenki változik, nyilván, ez sem nagy dolog. Ahogy a fogyás sem erény. Amellett, hogy sikernek könyvelem el, hogy lefogytam, még nem tartom erénynek. Az lett volna erény, ha nem hízok el. Szóval nem tudom...nem akarok tocsogni ebben sem...majd meglátom.

9 comments:

Anonymous said...

van ertelme..talan amikor egyedul vagy es irod ezeket ugy tunhet, hogy nincs ertelme, mert nem kapsz azonnali visszajelzest de talan majd egyszer kiderul hany embert mentettel meg...onmagatol.

Alan said...

köszönöm, ezt nagyon jó volt olvasni :)

Anonymous said...

Van értelme! Egyrészt nagyon elgondolkodtatóak az írásaid, sok erőt, kitartást lehet belőlük meríteni, másrészt nagyon kellemes az "írói" stílusodot is.
Szerintem fogyókúra idején ez a blog olyan, mint egy doboz bon-bon :) Persze a léleknek :)

Alan said...

Köszönöm, ezt kifejezetten jól esett elolvasni :)

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Van!!!:))

Alan said...

:) - Köszönöm :)

Anonymous said...

Most kezdtelek olvasni, és nagyon jó, hogy nem hagytad abba a blog írását. Én most vagyok az út elején, és jó, hogy lehet innen erőt meríteni. Hálásan köszönöm.
E.

Alan said...

Kedves E, Köszönöm a kommentet, és sok sikert kívánok....meg erőt, kitartást, és minden ilyesmit ;-)