Tuesday 8 November 2011

Csalamádé

Az elmúlt két a nap a rohanás jegyében zajlott. Sok elintéznivaló gyűlt egybe, úgyhogy a nap nagy részét útközben sikerüllt eltölteni, ami a diétám szempontjából igazából nem jelentett túl sok mindent, ugyanis már hetek óta gyakorlatilag alig szerepel az étrendemben az addigi megszokott csirkemell, gomba, zöldség, saláta összeállítás.

Nem feltétlenül tudatosan, de nyilván okkal van ez így. Talán a szervezetem enyhén ráunt ezekre a dolgokra, és persze az is nagyban hozzájárul, hogy találtam a piacon olyan kenyeret, ami összeegyeztethető a törekvéseimmel, nem beszélve egy új ízben piacra dobott light sajtkrémről, ami gyakorlatilag kimeríti a magyaros vajkrém fogalmát, ami otthon az egyik nagy kedvencem volt. Mindezt összehangolva a sovány sonkával, továbbá a jó öreg csemege uborkával, ami a maga nemében egyedülállóan alacsony energiatartalmú kiegészítő, meg is van a tökéletes szendvics, ami finom, tápláló, alacsony kalóriatartalmú, és mivel a kenyérben sok olajos mag is benne van, ezért értékes zsírokkal is megdobja az ember szervezetét, ami több szempontból is hasznos.

Szóval mostanság eléggé ráálltam a hideg élelemre, és a meleg kaja kimerül a gyorséttermi cézársalátában, valamint a feketekávéban :)

Rossz hír, hogy furcsa, éles fájdalom jelent meg a jobb könyökömben, különösképp a tricepsz gyakorlatoknál. Tegnap ezért, meg némi fejfájás miatt kihagytam a napi edzést, de ma, mikor a tricepsz gyakorlathoz értem, újra előjött a fájdalom. Változtatnom kell az edzéstervemen. Abbahagyni nem szeretném, de így sem folytathatom.

Jó hír, hogy nejem meglepett pár alsónadrággal, mondván, hogy tarthatatlan állapotok uralkodnak a ruhásszekrényemben, jelesül egyre több a felesleges, röhejesen nagy ruhadarab, és egyre szűkül a még elviselhetően csak laza besorolású példány...amik amellett, hogy valami elképesztően kényelmesek, amellett "S" méretűek :D:D:D Mit is mondhatnék....priceless egy fííling.



6 comments:

Anonymous said...

erdekes ez a hidegkaja ugy. en is mostanaban allandoan szendvicseket eszek. majkremes, vajkremes, sonkas..mar mar azt hittem ez nem is normalis de ezek szerint mas is van igy ezzel. valahogy konnyebb is kontrollalni mennyi kaloriat visz be az ember es gyorsabb, finom es olcso is.

Anonymous said...

ja es gratula a small undie-hoz nekem meg large van de haladok

Alan said...

Egyet értek :) Mondjuk májkrémet imádom, de olyat nem eszem...magas a kalóriája, plusz az itt kapható legjobb brussel paté sem ér fel a poros lábanyomába sem a jó kis globus marhamájkonzervnek vagy az Orsi kolbászkrémnek :)

Alan said...

:) és köszi :)

Anonymous said...

na az tuti a nyiregyhazi konzervgyar meg az oroshazi magasan veri ezeket a flancos agyonsozott vackokat kufodon;-)))

Alan said...

:D