Tuesday 30 October 2012

A hely, ahol átlagosan napi 2,17 órát töltök

Lefényképeztem az általam csak nemes egyszerűséggel "gym"-nek nevezett helyiséget, ami eredetileg ebédlőnek volt kitalálva, de mivel kényelmesen elférünk a konyhaasztal körül, így nincs rá szükség. Elférnek tehát a gépek, és csótány-kreativitásom eredményeként a húzódzkodást is sikerült megoldani, a már régóta nem használt grind segítségével, amin a nagyfiam szobájában akadt meg a szemem. Már egy ideje nem deszkázik a kölyök, úgyhogy szabadon felhasználhattam :)

A szögletessége mondjuk nem kifejezetten tenyérbarát, de kapni fog valami kiegészítést, amitől kényelmesebb lesz dolgozni rajta. Leteszteltük Tomival, egyszerre ha ketten húzódzkodunk rajta, akkor se nyekken meg, szóval bírni fogja. Kedves feleségem megörökített használat közben is :)








6 comments:

a feleséged :) said...

"Húzódzkodás-ügyben kell majd némi kreatív megoldás, mert a két oldaról ujjakkal elkapott felső ajtófélfa nem az igazi :):) De meg fogom valahogy oldani mindenképpen." -idézet a reggeli posztodból.. :D

slőn. Szeretem, hogy ennyire kreatív és gyors vagy. <3

Lazac said...

Mert nemcsak a szája jár neki, hanem cselekszik. :):):):):):)

Anonymous said...

Irigylésre méltó tágas tér :) Itt minden a mozgásra ösztönöz. Az udvaron is trambulin. Ezek nálunk csak vágyálmok. A kreatív és gyors férj is:) Üdv:
Anonymou

Alan said...

Köszönöm a kommenteket :) A trambulin a srácok örömét szolgálja, imádják...a múltkor J (10) azt mondta, hogy még ránézni is tök jó :):):)

Zsani said...

Nagyon klassz ez a szoba, egész kis fitness terem. Kellemes sportolást továbbra is.

Alan said...

Köszönöm :)