Wednesday 25 November 2015

Hasznos munka

Példátlan erejű vihar volt a napokban, itt nálunk nemigen van nagyon szélsőséges időjárás, nyilván a Golf-áramlat miatt. Most viszont  nagy szél kidöntött egy fát szembe a főúton, amit a kivonuló városi brigád a házunk előtti rétre takarított el.

Nem voltam rest berángatni a leszakadt ágakat a kertünkbe, és afféle anaerob edzés gyanánt nekiállni felvagdalni őket. A nyolc évvel ezelőtt a teszkóban vásárolt olcsó rókafarkú fűrészemmel és az otthonról hozott kis szekercével....mit mondjak, nem kevés izommunka, míg egy emberesebb tuskót szétvág az ember :)


Viszont cserébe finom meleg lesz a kandallóban, ráadásul illatos fából, még ráadásul ingyen LOL. Tény, hogy nem kis kuplerájjal jár, de a kis alkalmi "tornaszobám" pont megfelelő terep volt a fanyűvésre :)







2 comments:

Jusztina said...

ez fantasztikus! grat!!! (no, de mit szólt ehhez a szoba??? épségben megúszta?) ilyenkor szégyellem el magam, s jövök rá: mennyire lusta vagyok. hamarosan beszámolok, hol is tartok a fogyás-programomban, s a tanácsodra is számítok. addig is próbálok vmi rendet teremteni magamban, mert anélkül nem megy. további kitartást és különleges napokat kívánok neked. köszönet a blogért.

Alan said...

Köszi :):) A szoba megúszta, az egyik kis sámli négyszer tört el, de megcsavaroztam LOL....várom a jelentkezésed, addig is üdv!