Thursday 15 December 2011

New Age

Úgy döntöttem, folytatom a publikus blogolást, de másik néven és másik helyen. Az eredeti céljaim nem változtak, és az sem, amiben hittem. De az élet generált pár olyan dolgot, amit ugyan előre nem lehetett kiszámítani, de azért várható volt valami hasonló. 

Most viszont kifejezetten az a szándékom, hogy nagy ívben teszek azokra, akik bántani akarnak. Nem vagyok beteg, nem vagyok rákos, nincs semmi bajom, köszönöm jól érzem magam. Jobban, mint bármikor az elmúlt 20 évben. És nincs mit abbahagynom, mert nem fogyókúráztam. Életmódot váltottam, és dehogy hagyom abba. Nem ettem meszet.

Úgyhogy a végtelenbe és tovább, ahogy Buzz mondaná....nemsokára jövök további posztokkal, és menet közben csinosítgatom az új helyet :)

2 comments:

Anonymous said...

Szia!

Én személy szerint nagyon örülök, hogy újra olvashatlak!!! :D
Ne törődj az ostoba, irigy emberekkel!!
Légy büszke arra amit elértél!! (akkor is ezt gondolom, pedig értem mikor azt írod, hogy inkább nem kellett volna elhízni... :))
Újra és újra csak gratulálni tudok!!!

K.Szilvi

((csak egy pici megjegyzés, de lehet csak nekem tűnik így, ennek az oldalnak nehezebben olvasható a szövege, talán valami más betűtípus esetleg?))

Alan said...

Kedves Szilvi,

Köszönöm szépen, igenis nem törődöm :) Ígérem...Szóval én meg újra köszönöm...:)

Az észrevételt is, most rohannom kell, de amint lesz időm foglalkozni vele, megnézem a betűtípust és köszi hogy szóltál!

Üdv,
Alan