Monday 14 October 2013

Életjel

Inaktív napok vannak előttem, mármint a blogolás terén....amúgy egyáltalán nem volt(am) inaktív, de mivel vendégeink voltak, így értelemszerűen nem tudtam annyit foglalkozni ezzel a dologgal....

Kellemesen üdítő volt a vendégeskedés, ilyenkor kicsit minden máshogy van, természetesen az evés-ivás is :) Azért nagy kilengések nem voltak, sőt, mivel sógornőm cukorbeteg, így újfent kiélhettem az Atkins-kísérletemnél gyűjtött ötleteimet....pl. gyártottam sajttekercset, amiben összesen 5 gramm CH volt....és sütöttem diós-répás sütit is, ezúttal pekándióból és cukor nélkül.

A mozgást besűrítettem a hajnali órákra, szépen letekertem az egész napi adagot reggel hat és kilenc között, így mozgás szempontból az egész nap szabad volt, és részt tudtam venni a programokon, amiket össze sikerült hozni ez alatt a rövid idő alatt.


2 comments:

Zsófi said...

Húúúú, pekándióból? Az egészségügyi hatása valami frenetikus...de a kalória...hány (randa szó,de a mennyi nem illik olyan jól a következő szóhoz:P) szemet engedélyeztél magadnak belőle, így súlytartás idején?? :P De ha lesoványodtam, én is kipróbálom, mert szeretem a pekánt:)!!!
Megjegyzem még mindig magasztosan gondolok Rád...kevesen fordítanak ennyi energiát arra, hogy tartsák amit leadtak.

Alan said...

Köszönöm Zsófi :)
Ez a verzió úgy alakult, hogy 213 kalória volt egy emberes szelet....tehát simán beilleszthető egy étrendbe, még akkor is, ha fogyózik valaki. Sokkal jobban például, mint egy szelet peanut butter cheesecake, amiből 1100 kalória volt egy szelet LOL :) Úgyhogy ettem rendesen belőle...összesen vagy négy szeletnyit a két nap alatt, amíg tartott :)
Köszönöm a kommentet.