Monday 28 July 2014

Szabadság

Szabadságon vagyunk. Családi egyesülés jött létre, a testvéremék Angliából, a szüleim a Bakonyból érkeztek, úgyhogy kábé hetvennyolc felé figyelünk, ezért az elkövetkező két hétben nem valószínű, hogy aktív blogoló tudok lenni.

Az az igazi szabadság, amikor az ember nemcsak a munkájából megy szabadságra, hanem a mindennapjaiból (Bob Wiley után szabadon meg a problémáitól LOL) is, aminek az én esetemben a célzott étrend is a része, így nyilván a szabadság alatt nem lesz annyira szoros a kontroll, de amennyire tudom, azért dokumentálom a dolgokat, és majd jól kielemzem később :)

Úgy tervezem, hogy igyekezni fogok a nem diétás, de legalább egészséges ételek irányába elhajolni, azaz ha már lazaság van, az ne jelentse, hogy egyben hülyeség is van. rengeteg olyan étel van, ami finom, ami hizlaló is, azonban egészséges, és rengeteg olyan is, ami szintén finom, szintén hizlal, d eközben igazi üres kalóriás junk. Na ezeket majd megpróbálom a szabadság alatt is kerülni :)

3 comments:

Unknown said...

Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást, lazulást!
Nekem már megvolt, azért egy harcsapaprikás lecsúszott túrós csuszával...ez volt a a leggyengébb láncszem, de nem kínoztam magam...én is a jobbakat választottam :-) és jól jöttem ki belőle!
Menni fog neked is....kívánok sok szép percet az "egyesített" családoddal! :-)

Jusztina said...

Alan, de jó, hogy ismét írod a blogot! köszönet érte! ügyesen megtartottam a rengeteg túlsúlyomat - sajnos kedvező eredményről nem tudok beszámolni. de végre átkapcsolt az agyam; készen állok az életmódváltásra. már sok pozitív változás van. az egyik: végre elhiszem, hogy sikerülhet. üdv. nektek, boldog nyaralást!

Alan said...

Köszönöm! :)